Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA влиза младата и щура DARA. Нейният звезден път стартира от музикално шоу №1 X Factor, а тази вечер тя ще покаже и своите кулинарни умения. Десертът, който DARA поднася на гостите си - Марина Кискинова, Маги Бадер, Константин Трендафилов и Илиян, ще бъде посветен на седмичната тема - афродизиак. 

Домакинята посреща останалите участници в дома на приятели и въпреки че няма много опит с готвенето, ще даде всичко от себе си, за да приготви хубава вечеря за останалите участници. Освен мотото на седмицата, готвенето на DARA ще поднесе много настроение, весели моменти и усмивки. 

През какви препятствия ще мине DARA в готвенето и колко бой може да понесе една пилешка пържола? А каква ще бъде изненадата на домакинята за гостите? Всичко това гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.