Втората битка в шоуто е посветена на народните танци, a временно водят танцьорите от Gladiators

Втората танцова битка в шоуто Dance Arena, от продуцентите 7Talents, е посветена на народните танци. Това е задачата, която на този етап най-много ще затрудни участниците, защото повечето от тях нямат никакъв опит в народните ритми. Как ще се справят двата отбора в първото онлайн денс риалити у нас? Разберете в най-новия епизод от поредицата.

Първото предизвикателство пред танцьорите беше хип-хоп танци, а след проведената битка, вота на менторите, гост-треньорите и онлайн феновете, отборът на Виктория Димитрова – Goldy, The Gladiators, зае челната позиция. Те спечелиха с 15 точки, а на второ място с 13 точки остана HYPE, отборът на Марион Дърова.

Голямата изненада за всички участници в Dance Arena тази седмица е втората задача, която получиха - народните танци. Вижте реакциите на танцьорите и как протече подготовката ТУК

Павлин Томов е гост-преподавателят, който обучава Гладиаторите на Виктория Димитрова. Той се занимава с народни танци от 5-годишен, а нещото, което най-много иска да предаде на отбора е да усетят магията на българския фолклор.

Петя Димитрова пое отбора на Марион Дърова – HYPE. Макар Петя да е посветила живота си на модерните танци, дълги години е била нестинарка, а желанието й е да покаже на своите ученици чистотата и естетиката на родния фолклор. Освен движенията, Петя предаде на участниците и символиката, която седи зад всеки жест в народните танци.

Танцьорите започнаха подготовката си с ръченица, а после преминаха и през по-сложни хора като Дайчовото. Въпреки непривичния за тях стил, повече от участниците оцениха задачата като много положително и зареждащо преживяване.

Дали танцьорите ще успеят да запазят позитивните си емоции и по време на втората битка в шоуто? Разберете в най-новия епизод на Dance Arena първо във Vbox7.com.

Втората танцова битка класира временно Gladiators на първото място, но гласовете на феновете във Facebook ще определят победителят за тази седмица. Гласуването във Facebook страницата на Dance Arena ще продължи до 9 юли, а всеки фен на продукцията, може да подкрепи любимия си отбор. Точките, които отборите получават всяка седмица от журито и от Facebook гласуването, влизат във формирането на финалната оценка. 

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък първо във Vbox7.com. Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.