Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Нова буря от емоции очаква майката на Симона в премиерния епизод на риалити сериала "София - Ден и Нощ" тази вечер по NOVA. След като отива при Боби, за да му разкаже намеренията на децата, Божидар чува негативното мнение на Марина за сина си. Как ще се развият близките отношения на възрастните след това разкритие? 

Стефи все още е натъжена от поведението на Митко спрямо приятелите ѝ. Точно навреме пък Натали ще ѝ предложи пътуване до Дубай, за да изчисти съзнанието си... и да стане модел. Честни ли са намеренията на заможната приятелка на Стефания?

Аглика не може да преживее изгонването от отбора по гимнастика, докато нещо неочаквано не се случва. Кои ще бъдат изненадващите ѝ посетители и ще излезе ли тя от обзелото я тягостно настроение? 

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес