Екшън-трилърът е изборът на зрителите в най-демократичната телевизионна кампания

Чанинг Тейтъм влиза в ролята на полицай в третата седмица на "Великият понеделник" по KINO NOVA. Филмът - победител в битката на титаните "Белият дом: Под заплаха" разказва историята на Джон Кайл (Тейтъм), който получава отказ за работа в Тайните служби. Тъй като не иска да разочарова дъщеря си с тази новина, той я развежда из Белия дом, но точно в този момент ще се наложи полицаят да спаси дъщеря си, президента и цялата страна. 

В петото издание на най-демократичната телевизионна кампания "Великият понеделник", зрителите избират какво искат да гледат в понеделник и могат да спечелят страхотни брандирани награди. На финала пет от всички гласували киномани, избрани чрез жребий, ще имат възможността да се сдобият с голямата награда - кино кресло.

През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Новите филмови заглавия може да намерите в сайта на "Великият понеделник", а още информация за кампанията може да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.