Гледайте трети епизод на поредицата тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Новата мисия на "Скорпион" тази вечер по NOVA е да предотврати най-лошия кошмар на всеки съвременен човек – да остане без интернет. Проблемът с мрежата ще застрашава цял Лос Анджелис.

Проблемът е не в информационното затъмнение за случващото се във Facebook или липсата на YouTube, а в това, че без интернет милиони хора ще бъдат изложени на риск. Без интернет целият град се изключва от банкови сделки, службите за спешна помощ, системите за регулиране на движението.

Изглежда някой е твърдо решен да подчини Лос Анджелис и да замрази всички основни процеси. Агент Кийлър се среща със "Скорпион", настоявайки за оказване на помощ. Когато една офис сграда е взривена, екипът на "Скорпион" разбира, че техният противник умело иска да се прикрие и разполага с много сериозна информация. 

Кой е вътрешният човек, който отклонява вниманието им от втора бомба, заплашваща сигурността на Лос Анджелис и ще успее ли специалният екип от гении да я обезвредят за по-малко от пет минути, ще стане ясно в третия епизод на хитовия сериал "Скорпион" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.