Гледайте премиерния шести епизод на сериала тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Драстични промени предстоят в "Свети Кирил" в "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. През втория работен ден като директор доц. Банков продължава да следи отблизо работата на всички лекари и личните им взаимоотношения, въпреки тяхното раздразнение. 

Д-р Тасев е един от първите в екипа, които бързо ще попаднат в полезрението на доцента. Банков го хваща в нарушение на правилата и на всички бързо става ясно, че новият директор твърдо се е заел с мисията да вгорчи живота на всички в болницата. Какво ще бъде нарушението и ще има ли последствия за младия хирург? 

През останалата част на деня доцентът не се отказва от следенето на работния процес в болница "Свети Кирил". Той дори ще открие по-иновативен начин за наблюдение, което никак няма да се хареса на лекарите. Ще успеят ли те да направят добро впечатление на новия директор? 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.