Хитовата уеб тийн драма се завръща във Vbox7.com на 9 октомври

Казват, че в любовта и на война, всичко е позволено. А когато участваш във война, породена от любов, си готов на всичко, за да спечелиш. Вторият сезон на уеб тийн драмата "Следвай ме", се завръща на 9 октомври във Vbox7.com, a щастливият край, на който всички се радвахме в края на първия сезон, е само привиден.

След много дълга и оспорвана битка между Бела (Христина Христова – Тита) и София (Лина Роскин), в която и двете не се спират пред нищо, за да отмъстят една на друга, те откриват приятелството по между си. Още не утихнало, бойното поле отново се приготвя за битка между двете момичета, а този път ябълката на раздора ще се окаже… момче.

Кое е това момче и дали приятелството ще се окаже по-силно от любовта? Колко дълго ще продължи войната този път и кой ще бъде победеният? Трейлърът към втория сезон на "Следвай ме" загатва за оспорваната битка, в която правилата не съществуват, а сърцата на две влюбени момичета диктуват правилата.

Дали битката отново ще се пренесе онлайн и в какво отново ще се забъркат героите от сериала? От 9 октомври предстои да разберем.

"Следвай ме" се наложи като най-успешният първи сезон на уеб сериал в България до този момент със своите близо 6 милиона гледания онлайн. Сериалът е съвместна продукция между 7Talents и лейбъла на рапъра Криско – ADAMAND, а главната роля е поверена на неговото музикално откритие – певицата Тита. Повече за Тита и новия сезон на "Следвай ме", може да откриете в новия брой на списание OK!, което вече е на пазара. Тита е корица на октомврийския брой на списанието.

Гледайте "Следвай ме" от 9 октомври във Vbox7.com. Новини за уеб сериала може да следите в Instagram и Facebook.