Звездните пациенти ще се окажат развръзка за отношенията на лекарския екип в МБАЛ "Св. Кирил"

Любимецът на няколко поколения деца – Бате Енчо и актрисата Карла Рахал ще се присъединят към звездните пациенти в спешното на "Откраднат живот: Чуждо тяло". След участието на десетки имена от театралната сцена и телевизионния екран, които се появиха в МБАЛ "Св. Кирил", тази вечер водещият и актрисата ще се окажат в центъра на отношенията и личните предизвикателства за лекарите.

Именно операцията на героя на Бате Енчо ще сближи доцент банков и д-р Тасев, които ще обменят опит в лапароскопска операция. Критичният момент и взетите решения ще дадат възможност на двамата специалисти да се погледнат в нова човешка и професионална светлина, която да промени досегашните отношения.

По темата

Пациентката, в чиято роля ще влезе Карла Рахал, на свой ред ще предизвика сътресение в операционната. Този път обаче главното действащо лице ще бъде д-р Хинова, която ще загуби контрол над най-големите си страхове и мечти. Именно пациентката ще я накара да преосмисли жертвата на всичко останало в името на така желаното дете.

Не пропускайте най-успешния български медицински сериал тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.