Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Поредните десетима абсолютни щастливци се бориха за печалби в размер на над 2 500 000 лева в щедрото предаване Национална лотария на 28 октомври по NOVA.

Разкошен автомобил спечели Ангелина Китина от град Самоков. Щастливката няма книжка, но докато изкара, с удоволствие ще се вози в новата си придобивка, която ще шофира съпругът ѝ.

„Не очаквах, че ще спечеля. Колата е чудесна и ще се науча да карам“, каза Ангелина, когато се настани в комфортния автомобил. Чудесното преживяване в шоуто, придружено с много адреналин, ѝ осигури билет „Кеш х 20“. Aнгелина Китина е на 37 години и работи като касиер. Омъжена е и има деветгодишна дъщеря. Участва в Национална лотария, защото игрите са ѝ интересни и заради печалбите. Късметлийката пожела на всички участници да усетят тръпката от печалбата, защото е много приятно.

Билет „Двойно Кафе“ осигури участие на двамата късметлии, които трупаха печалби от щедрите сейфове тази събота. За максималната сума от 84 000 лева се бориха Александра Михайлова от София и Недко Златев от град Бургас. Александра работи като редактор в новинарски сайт, а Недко е военнослужещ.

С първия избор на сейф Александра си спечели страхотните 7000 лева, докато Недко попадна на първия символ „Х“. Дамата отвори смело още три сейфа и си натрупа 16 000 лева, а Недко - два сейфа, с които спечели общо 15 000 лева. За съжаление той отново попадна на „Х“, който раздели печалбата му наполовина и го изпрати в Бургас със сумата от 7500 лева.

Шанс да утрои печалбата си имаше Александра. Тя отвори сейф номер 4, който я зарадва с първия символ „х3“. Следващият ѝ избор обаче не беше най-правилният и ѝ донесе „Х“. Без колебание Александра рискува, но отново попадна на червения символ, който я изпрати у дома с 8000 лева.

Александра Михайлова е на 38 години. Късметлийката сподели, че билетите на Национална лотария са ѝ много интересни и играе всяка седмица. Спечелените пари от играта ще вложи в образованието на децата си.

Щастливката Любка Петракиева от Пазарджик пък грабна 30 000 лева от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Радостта от печалбата и възможността да бъде в предаването ѝ осигури любимият ѝ билет „Мечтаният дом“.

Тя се изправи пред „МЕГА ДЖАКПОТ“, достигащ 2 МИЛИОНА и 400 хиляди лева, а „Колелото на късмета“ определи, че ще се бори за страхотните 250 000 лева.

По време на играта със сферите Любка си спечели и 5-дневна екскурзия за двама до Париж. Благодарение на страхотната Бонус печалба късметлийката ще посети Айфеловата кула и ще се разходи с корабче по река Сена, ще разгледа Триумфалната арка, Лувъра и Версайския дворец.

Любка е на 56 години. В момента работи като хигиенистка в мебелно предприятие. Играе в Национална лотария, защото харесва игрите и се забавлява. Почти всеки ден си купува билети. Мечтае за пътешествия. Любка пожела на всички участници много късмет.