Гузната съвест на Ники е напът да развали отношенията между двамата влюбени

Отношенията между Бела и Ники са повече от перфектни – и двамата се носят на крилете на любовта, а в новия епизод на уеб сериала “Следвай ме“, Бела решава, че е време да организира романтична вечер за тях двамата. 

Ники, от своя страна, не може да си намери място. Причината за вътрешната борба, която води със себе си, е изневярата му, която му пречи да има пълноценни отношения с любимата му Бела. Дали двамата ще успеят да запазят своите отношения?

В същото време Петьо и Петя все още са скарани, а  стремежът на Бела да сдобри най-добрите си приятели се сблъсква с техния категоричен отказ и те я карат да избира между тях двамата.

Като че ли това не е достатъчно, прибирайки се окрилена заради предстоящата вечер с Ники, Бела заварва своята съквартирантка Жана разплакана в ограбената им квартира. Бившият приятел на Жана я е обрал заради пари, които тя му дължи.

Ще приключи ли приказката между Ники и Бела и ще преодолеят ли Петя и Петьо различията си, вижте в новия епизод на “Следвай ме“.

Гледайте "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.comОще новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.