Филмът за първата любов и детството през 80-те тръгва по кината на 8 декември

Над 600 гости – представители на кино гилдията и популярни личности се събраха за премиерата на новия български филм "Дъвка за балончета" на 5 декември в София. Лентата с Теодора Духовникова и Иван Юруков в главните роли успя да разсмее и да разплаче публиката. Най-много овации събраха децата-актьори Аглея Гумнерова, Андрея Захариев, Валентин Александров и Калоян Лалов. Специална изненада за гостите беше и ънплъгд изпънението на група "Остава", чието парче "Стоп" е част от саундтрака на лентата.

“Дъвка за балончета” е филм, който ни връща към магията на първата любов и детството през 80-те години на миналия век - за списание"Некерман", стрелбата с фунийки, събирането на картинки от дъвки "Турбо", писането на лексикони и какво ли още не.

Галерия със снимки от официалната премиера на "Дъвка за балончета" вижте ТУК

"Този филм е за нашето поколение, за първата любов и първото докосване. Много е нежен и искрен. Сигурни сме, че ще ви хареса. Благодарим на NOVA, че подкрепя толкова силно българското кино" - споделиха главните герои от филма Теодора Духовникова и Иван Юруков. 

От 8 декември всички желаещи ще могат да видят лентата на 55 кино екрана в 27 града в България. Специални прожекции и срещи с екипа ще има и в Пловдив и Бургас –

съответно на 11 и 18 декември. Билетите за двете предпремиерни прожекции на 7 декември в София са вече изчерпани.

Това е шестата българска лента, която достига до феновете на българското кино, благодарение на NOVA.

"Дъвка за балончета" може да гледате в цялата страна от 8 декември. 
 
За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.