Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Доц. Банков се опитва да стопли отношенията си с д-р Огнянова в премиерния епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Виктор я кани на вечеря, но тя му отказва. Огнянова е убедена, че тази връзка вече е безсмислена, защото Банков непрекъснато й изпраща смесени сигнали. Той обаче е решен да не се отказва. Какво ще предприеме, за да спечели доверието и сърцето ѝ?

Освен с проблемите в личния си живот, директорът на МБАЛ “Св. Кирил” трябва да се справи и с критична ситуация в своя екип. След като губи няколко пациенти, Вяра изпада в депресия и е завладяна от безнадеждност. Д-р Добрева ще поиска отпуска от доц. Банков, но дали той ще се съгласи и ще разпознае ли сигналите, които тя му дава, че се нуждае от помощ?

В трудно положение се намират и Виолета и Захариев след последната си среща. Дали случилото се между тях е начало на подновяването на връзката им? И какви ще са резултатите от изследванията на Виолета?

Не пропускайте премиерния епизод 43 на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.