Филмът за първата любов и детството през 80-те тръгва по кината от този петък, 8 декември , благодарение на “Лента”

“Дъвка за балончета” е  прекрасен  филм, а финалът му е едно от най-хубавите неща. Без никакво предубеждение и с абсолютно цялата честност на сърцето ми препоръчвам на зрителите да го гледат, защото е емоционално чист и ще ги развълнува, ще ги накара да се почувстват добре”, разкри изпълнителката на главната роля в новата българска лента Теодора Духовникова в “Здравей, България”.

“Дъвка за балончета” е филм, който ни връща към магията на първата любов и детството през 80-те години на миналия век - за списание"Некерман", стрелбата с фунийки, събирането на картинки от дъвки "Турбо", писането на лексикони и какво ли още не.

Галерия със снимки от официалната премиера на "Дъвка за балончета" вижте ТУК

Филмът е шестата българска продукция, която достига до феновете на родното кино с подкрепата на NOVA и четвъртата само за тази година след  “Воевода”, “Бензин” и “Вездесъщият”. От този петък, 8 декември, зрителите могат да гледат “Дъвка за балончета” в българските кина благодарение на “Лента”.

“Тази година е много хубава за българското кино. излизат филми от различни жанрове, а предстоят и още неща”, смята Теодора Духивникова.

“В истинския живот също съм палава и имам банда от момчета, с които си играем навън. Пак правим бели на съседите. Благодарение на филма научих как са си играли едно време”, сподели Аглея Гумнерова, която изпълнява ролята на едно от децата в “Дъвка за балончета”.

"Дъвка за балончета" може да гледате в цялата страна от този петък, 8 декември.