Не пропускайте финалния 52 епизод от 4-ти сезон на сериала тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Броени минути остават до големия финал на "Откраднат живот: Чуждо тяло". Четвъртият сезон на популярния български сериал се превърна в най-гледания досега, а със своите близо 200 епизода "Откраднат живот" се нареди сред най-успешните продукции, създавани на родна земя. 

Летище, което разделя двама души, раждане и загуба на дете и една драматична дилема, за която трудно ще се намери правилният изход ще бележат последния епизод от сезона на поредицата.

По темата

“Ще се случи нещо изключително неочаквано за всички зрители, рязко и отникъде.  Но във всички случаи ще бъде достойна постъпка.”, разкрива Юлиан Вергов.  Актьорът се превъплъти  в един от най-ярките образи този сезон - доц. Банков, който въпреки непокорния си нрав се превърна в любимец на зрителите. 

“То не е само моя заслуга - когато е написано хубаво от сценарния екип и има какво да играеш, не е чак толкова сложно”, споделя Юлиан Вергов.

На крачка от финала друг противоречив герой завинаги напусна сериала. Зрителите определиха смъртта на Виолета Захариева като едно от най-драматичните събития през всички 4-ри сезона на "Откраднат живот".

“Йоана Буковска направи един фантастичен, невероятен и много ярък герой, който ще остане в спомените за дълги времена напред”, смята продуцентът Евтим Милошев.

Зад най-успешния български сериал на лекарска тематика стоят над 6 хиляди снимачни часа, 7 хиляди и 500 страници сценарий и над 250 сложни медицински казуса, решени в болница "Свети Кирил".

“Каквото и да правят героите, каквито и неща да им се случват, никога не се злоупотребява с лекарската професия. Никога не се загуби уважението към лекарската професия”, разкрива Евтим Милошев. 

Не пропускайте финалния 52 епизод от 4-ти сезон на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.