Той гостува в "На кафе" и разказа за участието си в сериала и любовта

Актьорът в хитовия медицински сериал "Откраднат живот" и бъдещ лекар Наум Шопов - внук си поговори с Гала в "На кафе" за лекарската професия в живота и на телевизионния екран, гордостта да се родиш в семейство на таланти и любовта към жената до него - Теа Минкова. 

"Винаги съм смятал, че ще се занимавам с актьорство. С времето обаче усетих, че нещо в него не ми достига. В училище щях да остана на поправка по биология и ми се наложи да уча много. За моя изненада ми стана много интересно и така насочих погледа си към медицината", разказа как е избрал медицината за свой кариерен път Наум. 

"До момента всичките ми срещи с феновете са били положителни. Приятно е да ти се радват хората и се старая винаги да съм вежлив. В началото "Oткраднат живот" беше предизвикателство за мен, защото се бях снимал отдавна за последно и бях забравил усещането. Не бях доволен как изглеждаха нещата и исках да стават по-добри и по-добри. Винаги има какво да се подобри" - сподели Шопов за участието си в "Откраднат живот".  

Какво още разказаха Наум Шопов - внук и неговата приятелка за спорта, правилното хранене и любовта, може да видите във видеото тук. 

Не пропускайте и старта на 5 сезон на "Откраднат живот: Критична точка" следващия вторник, 27 февруари, от 20.00 ч, по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.