Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Лекарите от болница “Св. Кирил” са изправени пред трудни избори и играят своеобразна игра на покер със съдбата, която ще определи тяхното бъдеще в “Откраднат живот: Критична точка”. В премиерния епизод на българския медицински сериал тази вечер по NOVA д-р Марио Ковачев поема всички рискове, за да извърши изключително опасната операция на пострадалото бебе. Залогът в случая е не само живота на малкия пациент, но и този на Ковачев, който е заплашен от отмъщението на могъщия и влиятелен дядо на детето – бизнесменът Иво Фотев. Ще успее ли Марио да се справи?

Междувременно Захариев трябва да отговаря пред властите за своеволното си решение да отвори болница “Св. Кирил”. Бъдещето му се оказва пряко свързано с това на д-р Марио Ковачев и само той може да го спаси. Дали Захариев ще бъде подведен под отговорност и ще бъде ли арестуван?

Не пропускайте премиерния втори епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.