Състезанието ще определи екипът, представящ България в конкурса Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2018 г. в Кан, Франция

Българската асоциация на комуникационните агенции в партньорство с Нова Броудкастинг Груп обявява началото на конкурса Young Lions Bulgaria 2018 – Film.

Целта на състезанието е да бъде избран екип, който да представи България в конкурса Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2018 г. в Кан, Франция.

В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 30 години (роден след 21 юни 1987) и да работи в комуникационна агенция. Всеки екип, който желае да се включи в конкурса, съгласно правилата за участие трябва да се регистрира в срок до 10 април 2018 г., като подаде набор от документи. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2018 – Film е безплатна.

На 13 април 2018 г. всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат задание от основния партньор на конкурса – Нова Броудкастинг Груп АД. В срок до 16 април участниците трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси.

Екипите трябва да използват музика от каталога на Extreme Music, чиито права са осигурени от партньора по проекта Анимато Мюзик Пъблишинг.

Победителят в Young Lions Bulgaria 2018 – Film ще бъде обявен на 24 април 2018 г.

Конкурсът Young Lions Bulgaria 2018 – Film се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на International Festival of Creativity, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia.

Повече информация за конкурса Young Lions Bulgaria 2018 – Film може да получите от Българска асоциация на комуникационните агенции на телефон 02 944 33 35 и на younglions@baca.bg