Певецът гостува в "Здравей, България и разказа за участието си в шоуто за звездни трансформации

Певецът и победителят от миналата седмица с образа на Фреди Меркюри - Славин Славчев гостува в "Здравей, България" и разказа за участието си в "Като две капки вода" до момента. Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA певецът ще влезе в ролята на една от най-добрите певици на нашето време - Кристина Агилера. 

По темата

"В "Като две капки вода" има надграждане, което е нещо ново, но и много интересно за мен. Успявам да науча и да възприема много неща за имитацията, които никога не съм правил съзнателно преди. Мисля, че съм готов да изиграя каквото се налага, защото ми е много интересно" - разказа Славин на Виктор Николаев и Аделина Радева. 

"Най-интересният образ, който ми се е падал досега, е този на Майкъл Джексън. Никога не съм подозирал, че ще ми бъде приятно да танцувам. В "Като две капки вода" ми се наложи и беше много вълнуващо", сподели още певецът в "Здравей, България". 

Какво още разказа Славин в "Здравей, България", може да видите във видеото тук. Не пропускайте неговото превъплъщение, както и това на другите участници в "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.