Смъртоносен вирус застрашава човечеството, a инспектор Пламенов и неговият спец екип са единствената надежда

Екипът на Пацо има нова важна мисия – промишлен шпионаж и разкриване на мрежа за търговия с химически оръжия. Колоритните полицаи отново ще забъркат уникална история  в техния "запазен стил". Едно куфарче пълно с опасни вещества, счупена епруветка с бубонна чума, глобална заплаха от унищожение на света и спасителен план са само част от предизвикателствата, които очакват Пацо, Калата и Крис в новия епизод на "Полицаите от края на града" - тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.  

Точно преди да заловят търгуващи със серуми и плазми без патент, всичко се обърква, защото Крис влиза в любовна афера със съпругата на заподозрения. Значката и пистолета му остават в къщата им. Дали мачото ще успее да си ги вземе обратно незабелязано – предстои да разберем съвсем скоро.

По темата

В момент на радост, че са на път да блеснат в службата, Пламенов и спец екипът му изпускат епруветка с "бубонна чума". Те са решени на всичко, за да спасят света… дори да се маскират като терористи, за да алармират за надвисналата опасност чрез медиите. Готови са дори да забъркат животоспасяващия серум… собственоръчно. Само че са изправени пред нова дилема – кого да спасят в Ноевия ковчег.

На прага на края на света, любовни проблеми тревожат Крис и Калата, макар и от съвсем различно естество.  Двамата са с коренно различно отношение към любовта и жените, а опитът за обмяна на идеи между двамата ще се окаже повече от комичен.   

И докато полицаите са заети със спасяването на човечеството, Джиджи е на път да намери любовта на живота си. Той е млад, красив, изглежда много влюбен в нея и има обещаваща кариера в киното. Проблемът е, че жанрът, в който се развива, е доста притеснителен.

Поредица от комични ситуации и неочаквани обрати предстоят в новия епизод на комедийния сериал. Не пропускайте да видите как само за няколко часа от трима нищо и никакви полицаи, Пацо и неговите хора ще се превърнат в конници на апокалипсиса и в спасители на човечеството. Как ще приключи спасителната им мисия и ще успеят ли да "блеснат" – гледайте тази вечер, петък 13-ти, в новия епизод на "Полицаите от края на града" в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.