Тя разказа на Гала какво се случва в живота ѝ напоследък

Певицата и актриса в хитовия сериал на Vbox7.com Тита гостува в "На кафе" при Гала и разказа какво ще се случи в новия, трети сезон на уеб тийн сериала "Следвай ме", за негативните коментари по нейн адрес, както и за бъдещите кариерни планове.  

"Има много интересни неща в новия сезон на "Следвай ме". Животът на моята героиня ще се преобърне на 180 градуса и ще ѝ се наложи да порасне много бързо. Интересното е, че тя е много близка до моя личен живот. 

"Следвай ме" е гледан над 17 500 000 пъти на всички платформи, има над 100 000 фена в социалните мрежи и е изборът изборът на феновете за най-предпочитан уеб сериал в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018. Тита беше избрана за любима актриса за ролята си на Бела, а Илиян Илиев за любим актьор за ролята на Алекс. 

"Аз съм много позитивен човек и не чета коментари в интернет. Има хора, които не ме харесват, това е тяхно право и аз уважавам мнението им. Стремя се към успехи и позитивните коментари ме карат да се вдъхновявам и да правя нови неща" - сподели Тита за противоположните мнения за последната ѝ песен "Антилопа". 

Какво още разказа Тита в "На кафе" може да видите във видеото. 

Още новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.