Актьорът гостува заедно с екранната си партньорка Теодора Кулева

Едно от най-популярните лица на "Откраднат живот" - актьорът Емил Марков гостува в "На кафе" и разказа на Гала за кариерата, семейството и участието си в продукцията. Към него се присъедни и екранната му партньорка в хитовия медицински сериал - Теодора Кулева. 

"Имам претенцията, че ролята ми е една от най-разнообразните и противоречиви в "Откраднат живот и това много ми харесва. При толкова дълъг сериал човек никога не знае как ще се развие героят му във времето. Така се случи и при мен - започнах с отрицателна роля, но после преминах през много събития" - разказа Емил Марков. 

По темата

Отскоро част от сериала става и младата актриса Теодора Кулева. Тя влиза в ролята на първоначално плахата анестезиоложка д-р Албена Войнова, за която миналата седмица стана ясно, че е дъщеря на доц. Захариев. 

"Много харесвам ролята си и екипа. Смея да твърдя, че "Откраднат живот" е едно най-хубавите неща, които са ми се случвали. Страхотно е да си партнирам и с Емо", пък сподели Теодора Кулева. 

Какво още разкриха актьорите и за екстремната сцена, която им предстои в сериала, може да видите във видеото от предаването "На кафе". 

Не пропускайте премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.