Рачков в ролята на Господинов има шанс за кариерно развитие, а комисар Костoв ще бъде похитен в новия епизод на сериала

Хирург – експерт, който може да се окаже първият български сериен убиец – това е новият случай, с който се заемат спец полицаите от края на града. Оставя следи, арогантен е, провокира ги, а Пацо и неговите хора са опасно близо до него.

В РПУ Запад има заподозрян, който видимо отговаря на профила, но се налага да го освободят. Костов получава директна заплаха от него и животът му е застрашен. Пламенов, Колев и Милев са твърдо решени да тръгнат по следите на серийния убиец и да го изобличат. Имат гениален план – да влязат в дома му и да намерят неоспорими доказателства, макар и на ръба на закона.

Култовият актьор Димитър Рачков, в ролята на полицаят отличник на випуска Господинов, е изправен пред сериозна дилема. Предстои оценяване на кадрите в районното и той се чуди дали ръководството  е доволно от работата му. Неговият звезден миг идва  точно сега, защото получава специална задача – да пренесе и опази важна за случая улика. Как ще се справи и докъде ще го отведе желанието му да прояви инициатива?

В новия епизод ще продължат да прехвърчат искри между Крис, Силвия, Криси и Кико. Неочаквана изненада, романтична вечеря на свещи, ще изненада някого, но последствията от нея може да променят много неща.   

Още една нова любовна история ще се заплете около главните герои в забавната полицейска комедия. Колоритната Джиджи ще се жертва и ще се престори на приятелка на Калата, за да спаси… байпаса на майка му, която живее с мисълта, че Милев си има гадже. Джиджи трябва да се преструва на негова приятелка само за два дни. Дали привидните любовни симпатии няма да прераснат в истински любовни искри между двамата – предстои да разберем съвсем скоро.

Не пропускайте новата серия непредвидени ситуации и комични обрати, които предстоят за топ ченгетата в новия епизод на "Полицаите от края на града" – тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.