За първи път в българското интернет пространство ще се появи творба в жанра мистерия

“Kилерът” е новият уеб сериал, който стартира във Vbox 7.com на 22 мaй. За първи път на българската интернет сцена ще се появи творба в жанра  мистерия. Актьорите в “Kилерът” са едни от най-популярните лица от познатия вече тийн уеб сериал “Не така, брат!”, както и певецът Дидо от D2. Екип на “Здравей, България” надникна на снимачната площадка на новата уеб поредица.

“Мисля, че правим нещо съвсем ново за България. За пръв път снимам нещо подобно и затова много ми харесва. Забелязах, че снимането на мистерия и трилъри е по-приятно, отколкото на комедии”, разказа режисьорът Ники Илиев.

Сюжетът на сериала разказва за група приятели, които отиват в хижа на Витоша. В нея има един прокълнат килер, а когато те влизат в него, започват да се случват много странни и страшни неща.

“Там живее едно много приятно същество със злокобна паст, което живее 200 метра под земята и предъвква туристи. Очаквайте нещо наистина вълнуващо.”, разкрива певецът Дидо от D2, който влиза в ролята на собственик на хижата.

Другите основни действащи лица в “Килерът” са любимците на тийнейджърите Иван Тишев и Надя Петрова от уеб сериала “Не така, брат!”, но образите им сега са много по-мистериозни и драматични.

“Отдавна си мечтая за подобна роля, защото досега все играя ученик”, споделя Иван Тишев.

“Най-голямото предизвикателство в “Килерът” за мен беше да забавя малко темпото, защото героинята ми в “Не така, брат!” беше много експресивна”, разкрива Надя.

Не пропускайте старта на новият уеб сериал “Kилерът” на 22 мaй във Vbox 7.com.