Едно от новите попълнения в "Откраднат живот" гостува в "На кафе"

Актьорът и един от най-разпознаваемите дублажни гласове в България отскоро влиза и в ролята на бизнесмена Иво Фотев в хитовия медицински сериал "Откраднат живот" - Васил Бинев. Той гостува в предаването "На кафе", където разказа за предизвикателствата на сериала, за  кариерата в дублажа и семейството си. 

"Участвам с голямо удоволствие в "Откраднат живот". В сериала има много изведени и развити докрай линии, което е интересно за зрителите, когато гледат подобна продукция. Не знаех как ще се развие ролята ми, но съм доволен от това как сценаристите се погрижиха за образа на Фотев през целия сезон" - сподели Бинев. 

По темата

"Искам да обърна внимание и на екипа - никога не съм се работил на толкова приятно място сред такива приятни хора. Мислех си, че отивам на гости в къща, където всеки е намерил мястото си около масата и аз ще трябва да се сместя някъде в ъгъла. Изведнъж се оказа, че аз влизам там и това е моята къща, с моите приятели и семейство" - разкри още актьорът за атмосферата на снимачната площадка в сериала. 

Какво още разкри актьорът Васил Бинев в "На кафе", може да видите във видеото на "На кафе" 

Не пропускайте премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.