Нова серия комични ситуации очакват зрителите в новия епизод на сериала – тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

"А" отборът на РПУ Запад в състав Пламенов, Колев и Милев продължава работа по случая "Хирурга". Оказва се, че са сгрешили адреса и са отвлекли не когото трябва… Човекът в мазето на Пацо е не друг, а самият Костов. Но топ полицаите винаги имат поне една брилянтна идея – този път решават да инсценират, че зад отвличането на Костов стои Хирургът. И трябва да го върнат обратно без никой да разбере. Ненадейно на местопрестъплението се появява Хирургът и те имат шанса да се превърнат в герои. Ще успеят ли обаче да се възползват от този шанс или отново ще объркат нещата в последния момент?

Криси и Крис стават опасно близки в новия епизод на "Полицаите от края на града". Една романтична вечеря е на път да промени много нещата, за което не всички ще се окажат подготвени. А Кико ще предприеме крайни действия, за да защити честта на Криси.

Продължават да припламват любовни искри и между Джиджи и Калата, макар майка му да стои стабилно между тях двамата. Как ще се развие необикновената им връзка – предстои да разберем съвсем скоро.

След гафа си с изгубената улика – Господинов и колегите му решават, че много бързо ще оправят ситуацията. Марги се оказва най-опитна и застава начело на операция "Бърза дисекция на труп" с цел набавяне на два бъбрека.

Ръководството, в лицето на Силвия, очаквано разбира всичко. Господинов е готов да поеме вината, но няма да се наложи, защото Силвия се заема да ги направи истински полицаи, но дотогава… четиримата ще излязат в принудителен отпуск, без заплата.

Какви са новите перипетии, които очакват спец екипа и как "Полицаите от края на града" ще се справят с тях – не пропускайте епизода тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.