Бела се бори с чувството си за вина

Бела е изпълнена с чувство за вина, а Изабела излиза с Йоан и случайно попадат на Петя в новия епизод на уеб сериала “Следвай ме“. Задава ли се краят на една голяма любов, предстои да разберете първо във Vbox7.com.

Физическата саморазправа между Даниел и Николай нажежава обстановката. Бившият приятел на Изабела напада Николай и изопачава истината, като се опитва да му прехвърли вината. Представяйки се за жертва в ситуацията, Даниел се опитва да спечели симпатиите на влогърката и да я отдалечи от половинката ѝ. Ще бъде ли успешен пъкленият му план, вижте първо във Vbox7.com.

Докато Бела е подвластна на чувството за вина и напрежение, което посреща в дербито за сърцето на любимия си, Петя става все по-подозрителна спрямо Йоан. След като популяризират видеото си за конкурса в училище, фен клубът на Йоан значително нараства. Той все по-често си намира оправдания да прекарва по-малко време с нея и това я кара да мисли, че ѝ изневерява. Отношенията им стават още по-дистанцирани, след като Петя случайно хваща Йоан и Изабела Георгиева насаме.

Междувременно Алекс събира смелост да продължи виртуалния си флирт с мистериозния Крис. Вътрешната борба със собственото му аз става все по-трудна, благодарение на новия учител по философия. Той взима Алекс на мушка и го кара да пише есе на тема любов.

Ще възкръсне ли любовта между Бела и Ники? Ще успее ли Алекс да намери вдъхновение за есето си и какво ще се случи с Петя и Йоан? Отговорите се крият в новия епизод на уеб сериала “Следвай ме“, първо във Vbox7.com.

Може да следите “Следвай ме“ всеки понеделник във Vbox7.com.

Още новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.