Ники става влогър в епизода тази седмица

Бела влиза в ново амплоа, а Ники става влогър в новия епизод на уеб сериала “Следвай ме“. Ще признае ли Изабела истинските си чувства на Николай, вижте първо във Vbox7.com.

След като Бела и Ники споделят приза Мис и Мистър, красивата влогърка печели и овациите на съучениците си. Вокалното изпълнение на Бела в нощта на бала се разпространява в социалните мрежи и чрез него тя привлича вниманието на музикален продуцент. Ще се осмели ли влогърката да поеме пътя на изгряващите звезди, гледайте в новия епизод на “Следвай ме“.

След края на фалшивата връзка с Ники, Изабела се събира с бившия си приятел Даниел. Постъпката ѝ изпълва с ревност Николай и той създава свой собствен влог. Петя е безмилостна, след като хвана в крачка Йоан и Изабела. Докато връзката на Петя и Йоан преминава през поредния катаклизъм, в отношенията между Катя и Петьо се поражда напрежение. Подразнена от личните интереси на Петьо, тя започва да се дистанцира от него.

Ще поеме ли Бела по нов творчески път? Ще намери ли удобен момент Изабела да признае всичко на Ники? Ще прости ли Петя на Йоан? Какво ще стане с Катя и Петьо? Не пропускайте новия епизод на уеб сериала “Следвай ме“ първо във Vbox7.com

Може да следите “Следвай ме“ всеки понеделник във Vbox7.com.

Още новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.