Потребителите ще могат да следят епизодите на поредицата всеки вторник и петък

Първият български онлайн мистъри сериал у нас “Килерът", стартира днес, 22 май, във Vbox7.com. В най-новата супер продукция на продуцентския екип на 7Talents участват Иван Тишев и Надя Петрова, познати от уеб тийн сериала "Не така, брат!", а потребителите за първи път ще видят в актьорско амплоа Деян Каменов – Дидо от D2 с роля в онлайн поредица. Ден преди старта на поредицата трите звезди гостуваха в “На кафе” и разкриха интересни подробности за сериала.

“Бях изненадан и очарован от поканата за участие в “Килерът”, бидейки голям фен на този жанр. Почитател съм на Тарантино, Родригес, Стивън Кинг и на всички тези хора, които се ровят в тъмните кътчета на умовете и душите са ми много любими. Това е причината да съм в този сериал.”, разказа Дидо.

“Влизам в ролята на влюбен в планината човек, какъвто съм и в действителност. С моята екранна половинка решаваме да си купим една хижа, която се продава много евтино, защото се говори, че е обитавана от духове. След като я купува, попада в капан. Хижата прави лоши неща и кара другите да правят лоши неща”, разкри рок музикантът.

Историята на "Килерът" проследява сложните отношения между група младежи, които внезапно загубват един от най-добрите си приятели. За да се разсеят от трагичната случка, тийнейджърите решават да посетят хижа в планината, където се изправят лице в лице не само с личните си слабости и страхове, но и с истински паранормални явления.

“Героинята ми Зара е много зряла и уравновесена. Иска да помага на приятелите си. дори понякога се бърка в техните животи, но по един честен, майчински начин”,  сподели Надя.

“Ние с Надя също сме много големи фенове на жанра и много ни влече. Доста е интересен моят персонаж и е много различен от всичко, което съм правил досега, но няма да разказвам повече, защото о искам да запазя мистерията около него”, казва Иван Тишев.

“Посланието на сериала е, че хората трябва да са по-толерантни към страховете на другите”, смята актьорът.

Какво още разказаха звездите от първия български онлайн мистъри сериал у нас, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте премиерата на “Килерът" този вторник, 22 май, във Vbox7.com.

Гледайте "Килерът" всеки вторник и петък във Vbox7.com.За още новини около поредицата, следете Facebook страницата на сериала.