Сватба и екшън чертаят развръзки за лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“ в последните минути на сезона тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

“Очаквайте неочакваното на финала на “Откраднат живот: Критична точка”. Два извода си извадих през пети сезон – внимателно подбирайте сурогатните си майки и не се увличайте по бивши колежки”, разкри актьорът Моньо Монев, който влиза в ролята на доцент Мазов в хитовата българска медицинска поредица специално за Новините на NOVA. Една от загадките е как ще се развият отношенията на неговия герой и съпругата му д-р Хинова. Последният епизод на пети сезон събра на едно място фенове и екипа на сериала в Дома на киното. Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA феновете на най-успешния български медицински сериал ще проследят развръзката на сюжетните линии в двоен епизод, който по традиция ще поднесе изненади и неочаквани ситуации.

Снимки от специалното събитие за финала на "Откраднат живот: Критична точка" вижте ТУК

"Любовта събра сестра Жекова и Васко!", заяви актрисата Марта Вачкова, която зрителите ще видят като булка на финала на "Откраднат живот: Критична точка". 

"Два пъти се женя на кино, третият път сигурно ще е наистина!", пошегува се актрисата, която влиза в ролята на сестра Жекова. "Намерете човек, който да ви прощава", посъветва зрителите с хумор и намигване актьорът Веселин Ранков, който влиза в ролята на Васко. "Историята става много интересна и достига критичната си точка за всички герои. Дори и да изглеждат предвидими някои неща, крият изненади зад себе си. Посланието на сезона е, че независимо от ситуацията, колкото и безнадеждна да изглежда тя, хората не трябва да спират да вярват", коментира финала режисьорът Павел Веснаков. 

"Героинята ми учи по-трудно своите уроци. Трябва да се опари няколко пъти, за да разбере, че търси щастието на неправилното място. Предстои нещо много интересно", загатна актрисата Диана Димитрова. Дали д-р Огнянова и д-р Ковачев ще се съберат на финала на пети сезон? Каква ще бъде развръзката за останалите герои? Ще разберете тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте финала на пети сезон на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.