Любовна треска е обхванала приятелите в новия епизод във Vbox7.com

Бела тръгва по пътя на музиката и се отказва от любимия си Николай в новия епизод на уеб сериала “Следвай ме“ първо във Vbox7.com. Вдъхновена от музиката и новите възможности, Бела обръща нова страницата в живота си. Продуцентите виждат изгряваща звезда в нейно лице и ѝ предлагат договор в Амстердам. Какво решение ще вземе влогърката и ще замине ли далеч от приятелите си, гледайте в новия епизод на “Следвай ме“.

Докато Бела преследва новите си мечти, Алекс събира смелост да направи същото. Модното гуру все повече се сближава с учителя по философия. Какво се случва между г-н Иванов и Алекс, когато ученикът се опитва да скъси дистанцията? Любовната треска все повече започва да вълнува приятелите. След кратката раздяла с Йоан тежкият период за Петя е към своя край.

Пред какво трудно решение е изправена Бела? Кой ще открадне сърцето на Николай? Какво ще се случи с Алекс и учителя по философия? Ще се съберат ли Петя и Йоан? Открийте отговорите в новия епизод на уеб сериала “Следвай ме“ първо във Vbox7.com

Може да следите “Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.

Още новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.