Кой е истинският виновник за трагичния инцидент с Виктор?

Зара се връща назад във времето и става свидетел на неочаквани признания. Как красавицата се озовава във вечерта, в която губи любимия си и какви са последиците от това, предстои да разберете в новия епизод на "Килерът" първо във Vbox7.com.

Влизайки в "Килерът", Николета също получава свръхестествени способности. Калоян е безсмъртен, Деница развива умението си да вдъхва живот, а Ники може да пътува във времето. Тя споделя със Зара за силите си и само с едно докосване двете се пренасят в миналото, където срещат своя скъп приятел Виктор.

Изгубена във времевия континуум, Зара се озовава в трагичната вечер, когато губи любимия си Вик и неволно чува личен разговор между Деница и Мартин. За какво говорят по-малката сестра и добрият приятел на Зара и кой е с Виктор минути преди трагичния инцидент, вижте първо във Vbox7.com.

Свръхестествените способности на трима от приятелите променят отношението им към забранената стая, но Зара е все по-притеснена. Убедена, че "Килерът" е враг, а не приятел, тя все по-силно иска да напуснат хижата. Студеното и дистанцирано поведение на Боян и Глория допълнително плашат Зара. Колкото повече информация се опитва да получи от любезната помощничка, толкова повече мистерии излизат наяве.

Ще се престраши ли Зара да прекрачи прага на зловещата стая? Каква сила ще получи следващата жертва на "Килерът"? Кой е отговорен за злочестия край на Виктор? Отговорите се крият в новия епизод на мистъри уеб сериала първо във Vbox7.com.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала.