Бела заминава, но кой ще заеме мястото ѝ?

Марти и Николай излизат на среща с предизвикателства, а Бела се сбогува с любимите си приятели в новия епизод на уеб сериала "Следвай ме". Коя е най-голямата трудност на втората среща, разберете първо във Vbox7.com.

Бела заминава за Амстердам, за да сбъдне мечтата си и да запише музикален албум. Минути преди полета, изгряващата звезда успява да се си вземе довиждане  и с нейната голяма любов – Николай.

Ники и Мартина излизат на втора среща. Кой е виртуоз в предизвикателството с целувки и кое е най-прочувственото музикално изпълнение, гледайте в новия епизод на "Следвай ме".

Докато любовният пламък между Мартина и Николай е на път да ги изпепели, този между Катя и Петьо е на път да угасне. За да се пребори с притеснението и успешно да преминат на следващо ниво във връзката си, Петьо прекалява с питиетата. В какви неловки ситуации изпадат Катя и Петьо, предстои да разберете в новия епизод на сериала, първо във Vbox7.com.

Ще се върне ли Бела? Каква е тайната, която може да попречи на щастието на Марти и Ники? Открийте отговорите в новия епизод на уеб сериала "Следвай ме" първо във Vbox7.com.

Може да следите "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.