Мартин е новата жертва на тайнствената стая

Мартин влиза в "Килерът" и се сдобива със свръхестествени способности, а Деница изпълнява мистични ритуали. Как тайнствената стая ще се опита да достигне до Зара, вижте в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com.

Калоян продължава да разгадава способностите си. Отдалечавайки се от хижата, силите му намаляват и той попада в плен на смъртоносни рани, а спасението идва в лицето на Деница. След като помага на Калоян, малката сестра на Зара се усамотява в гората, за да изпълни таен ритуал за "Килерът". Какво ще се случи, предстои да разберете първо във Vbox7.com.

Уморена от гласовете в главата си и от тайните на "Килерът", Зара се опитва да го разруши. Планът на красавицата е осуетен от съдържателя на хижата Боян, който я напада. След намесата на Калоян, ситуацията е овладяна, но за кратко – минути по късно Зара става жертва на нова атака. Кой се опитва да я нарани и каква е причината, не пропускайте в новия епизод на мистъри уеб сериала.

Как Мартин се оказва на мястото на Калоян? Защо Боян напада Зара? Какво се крие в мистичния ритуал на Деница? Отговорите на тези, както и на още много въпроси, ще откриете в новия епизод на "Килерът", първо във Vbox7.com

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала. Не пропускайте новите епизоди на сериала всеки вторник и петък във Vbox7.com.