Актрисата от хитовия медицински сериал се изявява тази седмица и в "Черешката на тортата"

Елена Карабойчева, известна с ролята на си на сестра Чокова от "Откраднат живот" гостува в "На кафе" при Гала и разказа какво я е накарало да се занимава с актьорската професия, какво е чувството да участваш в подобна хитова продукция, както и с какви интересни неща се занимава извън ролята си в сериала.

"Моя приятелка, която набира статисти за продукции, ме покани в една реклама - бях много притеснена, но работата пред камера ми допадна страшно много и ѝ казах да ме има предвид и за други ангажименти. След това участвах с епизодични в различни сериали и филми и после дойде поканата за "Откраднат живот" - бях много развълнувана. Бях изключително щастлива, че мога да бъда част от подобно нещо" - разказа актрисата. 

"Много се радвам, че хората харесват "Откраднат живот", защото той е доста различен формат от познатите ни в България. Много се сприятелих с целия екип на сериала, попивам от всички актьори. Марта Вачкова винаги ми помага и ми дава много адекватни съвети. Хората пък ме познават и ме спират по улиците и най-вече искат медицински съвети от мен" - споделя с усмивка Елена.   

Зрителите могат да видят Елена Карабойчева и в "Черешката на тортата" тази седмица, като нейн ред да се изяви в кухнята е утре вечер, петък, от 20.00 ч. по NOVA. 

Какво още разкри Елена може да видите във видеото от "На кафе".