Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария отведе Захари Бахаров в град Благоевград. В шоуто на 28 юли по NOVA той провери как е милионерът Йордан Стоилов, който позна печелившата комбинация в играта “Лото 6 от 47“ и грабна фантастичните 2 000 000 лева.

“Животът се промени коренно“, каза късметлията. Той е погасил всичките си кредити и сподели, че се чувства много по-спокоен. С част от голямата печалба Йордан е купил жилища на дъщерите си. Със съпругата му са се насладили на няколко екскурзии в чужбина. Двамата са пътували до Сърбия, Хърватия, Словения и Италия.

“Съпругата ми се казва Венеция и имаше голямо желание да види този град“, разказа Йордан. Късметлийското семейство е планирало още екскурзии през лятото. Близо две седмици щастливците ще прекарат на почивка в Банско. След това ще бъдат на море. Планирали са и пътуване до Швеция.

Рая Пакова провери за какво харчи печалбата си късметлията Ивайло Корнелиев. Преди няколко месеца той грабна страхотните 400 000 лева от билет “Карибско съкровище“. “Много добре се живее след такава печалба, много по-спокойно“, каза късметлията. Ивайло сподели, че голямата сума е внесла сигурност и стабилност в живота му. Ще инвестира част от парите в собствено жилище.

Турнето на късмета премина и през Екатерина Тикварева, която спечели чисто нова кола. Тя сподели, че с радост шофира автомобила от играта “На крачка от късмета“. “Чувството да караш нова кола е невероятно”, каза късметлийката.

Стоян Терзиев, който грабна 27 000 лева от играта “Сейфове“, ще инвестира парите в образованието си. Късметлията вече избира компютърна специалност. “Това ми е мечта, която сега вече мога да реализирам благодарение на финансовите средства, които получих от Национална лотария“, сподели той.

Предаването гостува и на Анета Христова, която спечели 30 000 лева и 13-дневен европейски круиз от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. “Винаги съм искала да отида на екскурзия. Никога не съм излизала извън България. Когато разбрах, че е круиз в толкова държави, се развълнувах много“, каза тя.

Анета и нейният съпруг са се насладили на уникално пътешествие с луксозен кораб и на вълнуващи преживявания в Италия, Франция, Испания, Португалия, Великобритания, Холандия и Германия. “На кораба е наистина невероятно. Много е хубаво и има много забавления“, разказа късметлийката. С печалбата от 30 000 лева семейството си е купило къща в близост до град Шумен.

Не пропускайте специалните летни издания на предаването на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.