Гледайте романтичните комедии “Да спечелиш любовта” от 12.30 ч. и "Невъзможен романс" от 14.15 ч.

Неделен кино следобед, изпълнен със сватбени приключения и търсене на любовта очаква зрителите на NOVA. Звездата от сериала “Фарго” Хелена Матсън и популярният актьор от “Войната на боговете” Кори Сивиър ще преоткрият старата максима, че противоположностите се привличат в романтичната комедия “Да спечелиш любовта” днес от 12.30 ч. Матсън и Сивиър влизат в ролите на Клара и Алекс - самотни родители с напълно различно виждане за възпитанието на децата си. Пътищата има се пресичат, тъй като децата им ходят в едно и също училище. Алекс иска компанията му да заснеме реклама в училището на децата, но Клара е против това. С течение на времето обаче между двамата започват да прехвърчат любовни искри. Бизнесът на Алекс обаче застава помежду им и той трябва да реши дали да бъде искрен с Клара, или да спаси бизнеса си…

Кино маратонът продължава в 14.15 ч. с известната актрисата от филма "Деца шпиони" Алекса ПенаВега, която влиза в ролята на успешната сватбена агентка Либи, решаваща сватбени прoблеми в комедията "Невъзможен романс". По време на сватбено изложение тя намира своята половинка - Бен, в ролята известният актьор от "Заразно зло" Шон Робъртс. Той е чаровен финансов съветник, който съветва бъдещите съпрузи да спестят парите, които иначе биха дали за голяма и разточителна сватба. Този факт ще противоречи с всички разбирания на Либи за перфектната сватба. Ще успеят ли двамата да бъдат заедно въпреки различията си? 

Не пропускайте развръзката в романтичните комедии “Да спечелиш любовта” от 12.30 ч. и "Невъзможен романс" от 14.15 ч. днес по NOVA.