Започна обратното броене до началото на новите епизоди на хитовата уеб поредица

На 17 септември във Vbox7.com стартира вълнуващият четвърти сезон на хитовата тийн продукция “Следвай ме“. Атрактивни участници, емоции и тайни очакват феновете в премиерния епизод на най-номинирания роден уеб сериал. Изпитанията за любимите ни герои започват с училищния лагер, на който присъства много известна Instagram звезда. Защо е там, не пропускайте да разберете в новите епизоди на поредицата.

В четвъртия сезон любовните отношения между любимите герои са силно разклатени. Изабела е с Даниел, а Ники с Марти, но докога? Изабела е изправена пред тежък избор, а една тайна е на косъм да бъде разкрита. Връзката на Йоан и Петя се развива повече от страхотно, но младата двойка е изправена пред нови изпитания. Алекс задълбочава отношенията си с Крис, но помежду им се появява напрежение. Всичко се обърква, когато на хоризонта се появява нова героиня, която ще обърка плановете на приятелите.

Талантливото попълнение в актьорския състав е красивата и харизматична Instagram звезда Биляна Лазарова. Обявена за "Тийн принцеса" на 2017 г., чаровната дама е един от най-популярните ангели в проекта на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, Megz Angels. В хитовата продукция InstaQueen, красавицата се превъплъти в ролята на безупречен ментор. Каква ще бъде нейната роля в “Следвай ме“, не пропускайте да видите първо във Vbox7.com.

Гледайте първия епизод на любимия уеб сериал на 17 септември. Нови епизоди на “Следвай ме“ще бъдат достъпни всеки понеделник и четвъртък първо по Vbox7.com.

Може да следите “Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.

Още новини за уеб сериалa може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.