Те създават образователни материали за ранно детско развитие

Издателство "Керът" са екип от млади специалисти, които създават образователни материали за ранно детско развитие. Те са участници и в Акселератора на ПРОМЯНАТА 2018, където могат да получат ценни знания, както и да подобрят своите решения и бизнес план преди да продължат напред в конкурса.

Кои са участниците в Акселератора на ПРОМЯНАТА за 2018 година?

Освен да предлагат материалите си, "Керът" са се заели да популяризират кауза, а именно да изяснят понятието ранно детско развитие и да насърчат работата с децата в домашна, семейна среда. До момента са организирали много такива срещи-беседи, които да информират, подкрепят и насърчат родителите, както и представяния на образователните им материали и индивидуални консултации за работа с тях според възрастта и интересите на детето. 

Старт на учебната година за социалните предприемачи в ПРОМЯНАТА

Издателството ще представи материалите си през месец октомври - на 17-ти (сряда) в град Плевен от 18.30 ч. и на 21-ви (неделя) в София с две групи от 11.00 ч. и от 16.30 ч. Присъствието е безплатно, но с предварително записване - повече информация може да намерите във Facebook събитията за София и Плевен

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за пета поредна година партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата и младежите в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 35 000 деца и младежи от цялата страна.