Кръстосаният огън между влогърите взема първата си жертва

Неочаквани обрати настъпват в новия епизод на уеб сериала "Следвай ме". Габриела обявява война на Изабела и е готова да използва пълния си набор от скрити номера в името на победата. Как невинната Катя е привлечена в отбора на Инстаграм звездата, гледайте във Vbox7.com.

След опита на Габриела да унижи приятелите на Изабела в публичното пространство, между двете влогърки избухва война. Изабела и Алекс подготвят грандиозно отмъщение на Габи, но тя ги изненадва с непредвиден ход. Битката между тях е не само в интернет пространството, но и по време на куиза, когато Катя неочаквано преминава на страната на врага. До какво ще доведе промяната в последния момент, вижте първо във Vbox7.com.

Изабела е водеща фигура и във войната на чувства. Красавицата се опитва да признае на Даниел любовта си към Николай. Влогърката търпеливо изчаква удобен момент за самопризнанието, но Дани изкусно манипулира ситуацията и отлага разговора. Уморена от изнудване, Марти взима нещата в свои ръце и след куиза решава да признае истината за самоличността си на Николай.  

Как Габриела взема превес над Изабела? Какво отмъщение подготвят Алекс и Изи? Отговорите на тези и много други въпроси се крият в новия епизод на хитовият уеб сериал "Следвай ме", всеки понеделник и четвъртък първо по Vbox7.com.

Може да следите "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.