Престъпниците Зак и Боби взимат за заложници група приятели в новия епизод на уеб екшън-трилъра

Една стая се превръща в затвор за група приятели, които неволно попадат на сцена на убийство. Опасни престъпници трябва да намерят код, за да отворят сейф и да спасят живота си. Как ще се развие заплетената ситуация, не пропускайте да проследите в новия епизод на спиращия дъха екшън-трилър "Пъзел: Похитени" във Vbox7.com.

По темата

След като Тони, Ади, Ира и Валери попадат на сцена на убийство, първоначално решават, че става въпрос за декор и актьори в предизвикателство от ексейп стая. Наемниците Зак и Боби са изненадани от неочакваните свидетели и трябва да измислят как да се измъкнат от ситуацията. За целта, планът трябва да се промени, а неканените “гости“ – да се заключат в отделна стая.

И докато Ира и Вал търсят улики, за да разкрият предполагаемата загадка, хладнокръвният Зак и неговото протеже Боби са изправени пред сериозната задача да открият кода, за да отворят сейфа и да откраднат съдържанието му. Младият престъпник предлага да потърсят помощ от негов приятел, но се оказва, че трябва да чакат, за да я получат. Междувременно програмистът Тони подозира, че тяхната ескейп стая не е реквизит и се опитва да убеди приятелите си каква фатална грешка са допуснали.

Как ще реагират приятелите, когато разбират в какъв капан са попаднали, гледайте в новия епизод на "Пъзел: Похитени". Всяка нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн всяка сряда в 16.00 ч. във Vbox7.com.

Още новини за “Пъзел: Похитени”може да намерите на официалната Facebook страница на сериала.