Алекс предизвиква Ники да признае чувствата си пред Изабела

Изабела е на кръстопът между Даниел и Ники, влогърката се опитва да направи своя избор в новия епизод на хитовия уеб сериал "Следвай ме". Освен себе си, тя се опитва да убеди и Марти, че Николай не е за нея и никога не би имало нещо между тях. Доколко искрена е Изабела, възможно ли е Ники да пребори себе си, вижте първо във във Vbox7.com.

Йоан е окрилен от решението си да се яви на изпитите. Дали обаче купчината с учебници, нагласени от Иванов за подготовка, няма да го разколебаят? Петьо влиза в ролята на жокера “обади се на приятел“ и идва на помощ, за да изтегли Йоан от подготвителния хаос. Междувременно Алекс е раздвоен между споделената си любов с Крис и потисканото си разочарование, че приятелят му крие от майка си връзката им.

Марти изпада в нервна криза след скъсването с Ники. Верен на себе си, Алекс не спестява нищо на Ники. Влюбеният влогър решава, че няма какво да губи и след поредното затваряне на телефона от страна на Изабела, следващото му позвъняване е на вратата й, която обаче отваря Даниел.

Ники ще предизвика Изабела да разкрие пред Даниел истинските си чувства и да направи избор. Какъв избор ще направи, не пропускайте да видите в новия епизод на "Следвай ме" във във Vbox7.com.

Може да следите "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.