Режисьорът разкри пред "На кафе" интересни факти от личния си живот и кариерата

Актьорът, режисьор и продуцент Ники Илиев застана пред камерата на "На кафе", и сподели на зрителите как намира баланса в ежедневието си, тайните си, както и за хитовия мистъри уеб сериал "Килерът", който режисира.

"Мисля, че "Килерът" има за цел да покаже и лошите страни на героите, защото никой не е само добър или само лош", споделя своите впечатления Ники.

"Всички имаме някакви тайни. Всички си имаме своите буйни моменти, дори и аз. Макар всеки да казва, че изглеждам много спокоен. И аз избухвам, и аз вземам импулсивни решения, за които след това съжалявам – това са нещата, които крия в моя килер”, разкрива режисьорът.

"Килерът" е първият мистъри уеб сериал в България, продуциран от 7Talents. Продукцията се превърна в истинска тийн мания и още с премиерата си предизвика онлайн фурор за броени часове. Само за 6 седмици проектът събра над 3 милиона гледания на всички платформи и над 20 хиляди последователи в социалните мрежи.

Историята на "Килерът" проследява живота на петима младежи, които се опитват да преживеят смъртта на техен близък приятел. За да забравят за случилото се, те избират тишината на странна и почти необитаема планинска хижа. Отношенията им се заплитат, когато около тях започват да се случват необясними свръхестествени явления и в хижата намират тайна стая. Мистичното помещение сякаш е живо същество и познава добре всеки един от тях.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала. Първият сезон на продукцията можете да гледате във Vbox7.com.