Те са участници в Акселератора на ПРОМЯНАТА 2018

Екипът от млади специалисти на издателство "Керът" създават образователни материали за ранно детско развитие. Освен това те популяризират изясняването на понятието ранно детско развитие, както и насърчават работата с децата в домашна, семейна среда.

"Керът" са и един от участниците в Акселератора на най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп - ПРОМЯНАТА 2018. Там те получават ценни знания и умения за развитие на своята предприемаческа идея. 

До момента издателството е организирало много срещи-беседи, които да информират, подкрепят и насърчат родителите, както и представяния на образователните им материали и индивидуални консултации за работа с тях според възрастта и интересите на детето. 

Това е и причина издателството да се включи в Академия за родители - най-голямото събитие за настоящи и бъдещи родители, което ги среща с едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца.

Основателите на издателството ще вземат участие в изданията на Академията в градовете Варна на 27 октомври и Пловдив на 24 ноември. На техния щанд деца и родители ще имат възможност да се запознаят с материалите за ранно детско развитие и да получат персонализирана консултация и насоки за работа.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за пета поредна година партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата и младежите в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 35 000 деца и младежи от цялата страна.