Наемниците Зак и Боби губят контрол над ситуацията

Страх, вина и истински ужас са само част от емоциите, които изпитват героите в новия епизод на трилъра "Пъзел: Похитени". Четиримата приятели осъзнават, че са станали свидетели на убийство и са заложници на двама престъпници. Попаднали в опасната ситуация, те ще опитат да избягат. Ще успеят ли, гледайте първо във Vbox7.com.

Тони, Ади, Ира и Вал са ужасени и искрено уплашени. Приятелите започват да търсят вината един в друг. И докато програмистът Тони се опитва да измисли план за бягство, то своенравният Вал е напрегнат и не успява да овладее ситуацията. Актрисата Ира изпада в паника, с което предизвиква гнева на Зак и Боби.

Наемниците са под въздействието на наркотици и са все по-притеснени за собствения си живот. Те разбират, че шефът им е убил друг престъпник при саморазправа. Боби започва да изпитва колебание, но неговият ментор Зак красноречиво му напомня какво ще се случи, ако решат да избягат.

С помощта на кредитна карта Тони се опитва да отвори вратата на стаята, в която са заключени. След като успешно се справя със задачата, приятелите решават да се разделят на две групи. Тони и Ади тръгват да търсят помощ, но ще успеят ли да стигнат до изхода, гледайте в новия епизод на "Пъзел: Похитени".

Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн във Vbox7.com всяка сряда в 16.00 ч. Повече информация можете да намерите на официалната Facebook страница на сериала.