Тони предприема нов опит за бягство

Затворени между четири стени и уплашени до краен предел, четирима приятели ще дадат всичко от себе си, за да оцелеят. Попаднали в плен на опасни престъпници, те ще опитат да избягат. Ще успеят ли, гледайте в новия епизод на "Пъзел: Похитени" първо във Vbox7.com.

Наемниците Зак и Боби предотвратяват хладнокръвния опит за бягство на програмиста Тони и приятелката му Ади. Престъпниците връщат младата двойка при приятелите им Ира и Вал, като завързват ръцете и краката им със свински опашки, за да предотвратят повторно бягство.

Докато Зак и Боби сърфират в интернет, търсейки бързо и лесно решение за отваряне на сейфа, заложниците им предприемат нови действия, за да се доближат до мечтаната свобода. Съобразителният програмист Тони предлага да скъсат свинските опашки с помощта на връзките на обувките на Ади. След известна съпротива, актрисата Ира успява да се измъкне, а след това освобождава и приятелите си.

Докато тече новият опит за бягство, опасните наемници се опитват да се отърват от трупа. Дали Тони, Ади, Ира и Вал ще намерят правилния изход този път, гледайте в новия епизод на "Пъзел: Похитени".

Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн във Vbox7.com всяка сряда в 16.00 ч. Повече информация можете да намерите на официалната Facebook страница на сериала.