Доцент Банков се включва в разплитането на случая, а професор Цонев разкрива ролята си в съдебното дело

Тайната на Христо Карагьозов ще разтърси МБАЛ "Св. Кирил" в новите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева". Съдебното дело и евентуалните последствия ще засегнат професор Цонев, който ще научи, че именно в неговата болница има санитар с неизяснено минало. В подреждането на пъзела ще стане ясно, че именно той е взел решение за съдбата на Христо. В разплитането на случая ще се включи един от най-близките хора на Карагьозов – доцент Банков. Среща с близките на починалия пациент ще му дадат допълнителна информация за ситуацията.

Междувременно събитията в болницата ще продължат да зареждат с емоции едни и да разбиват сърцата на други. В опит да си върне доктор Хинова доцент Мазов ще направи номер, който още повече ще провокира неговата половинка. Нови обстоятелства с майката на Кая ще я доведат до истината за помощта на професор Цонев. Сестра Жекова ще се заеме с организирането на подарък за рождения ден на директора на болницата. Предложението ѝ ще разбуни духовете, обединявайки лекарите в два лагера.

Не пропускайте новите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.