Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тайната на Христо излиза наяве и вестта за истинската му самоличност се разпространява светкавично в коридорите на болница “Св. Кирил”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Анатомия на гнева” тази вечер по NOVA Карагьозов предизвиква разделение сред лекарите. Някои от тях го подкрепят, но други се дистанцират от мнимия санитар. Особено тежко вестта приема Евгения, която е наела Карагьозов и приема разкритията като неин личен провал. Какво ли ще предприеме в тази ситуация?

По темата

Пред преосмисляне на своите позиции се изправя и Цонев. Директорът на болница “Св. Кирил” ще преразгледа доказателствата по делото и ще се срещне с майката на починалото момче. Какво ли ще си кажат двамата?

След като разбира истината за самоличността на Карагьозов, Кая му предлага своята емоционална подкрепа, но дали той ще бъде в състояние да я приеме?  

Не пропускайте епизод 32 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA..

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.