Изабела прави неуспешен опит да се извини на Ники и Марти

Приятелски предателства, драматични ситуации, важни избори и забавни ситуации очакват феновете на хитовия уеб сериал "Следвай ме"в новия епизод. Изабела и Ники са скарани, а Йоан и Петя се готвят да станат родители. Марти страда от предателството на най-близкия си човек, докато Дани приема ситуацията философски и е готов за отмъщение. Новите предизвикателствата между приятелите, гледайте във Vbox7.com.

Изабела се опитва да се извини на Ники, който обаче е прекалено обиден, за да й прости. Младата влогърка се изяснява и с Марти, на която признава, че е спестила информацията за връзката й с Николай. Какво ще се случи межди двете момичета, гледайте в новия епизод на "Следвай ме".

Междувременно Петя се среща с майката на Йоан, която усеща, че нещо се случва между двамата влюбени. Бъдещият баща пък се опитва да навлезе в бащинството като чете специализирана литература. Докато сериозни теми вълнуват съзнанието на приятелите му, Петьо се опитва да ги покани на парти, но удря на камък. Какъв е поводът, не пропускайте да разберете във Vbox7.com.

Защо извинението не постига желания ефект? Как Дани ще отмъсти на Изабела и Ники? Защо Петьо е забравен на най-специалния му ден? Не пропускайте новия епизод на "Следвай ме"във Vbox7.com.

Може да следите "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.