Тони напада Вал в новия епизод на уеб трилъра

Разочарование и приятелско предателство ще видят феновете в новия епизод на екшън-трилъра "Пъзел: Похитени" във Vbox7.com. Драматични ситуации, неочаквано привличане и скрити тайни ще завладеят героите в уеб сериала.

Тони разкрива, че Ади му е изневерила с най-добрия му приятел Вал. Програмистът приема тежко предателството на най-близките му хора и иска да знае всички подробности. Докато младежите се изясняват, наемниците продължават безуспешните си опити да отворят сейфа. В отношенията между закоравелия Зак и неговото протеже Боби се усеща напрежение, от какво е породено, гледайте в новия епизод във Vbox7.com.

Тайната самоличност на Ира не е тайна за Боби и се оказва, че двамата са имали интимни отношения, макар и виртуални. Престъпникът си припомня техни видео разговори, в които красавицата го съблазнява. Той обаче решава да запази информацията в тайна от Зак.

Обладан от гняв и разочарован от изневярата, Тони напада Вал и създава суматоха. Как ще реагират похитителите? Ще има ли нови жертви?

Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн във Vbox7.com всяка сряда в 16.00 ч. Повече информация можете да намерите на официалната Facebook страница на сериала.