Най-успешният български медицински сериал пък тръгва за първи път на турне в страната

Ернестина Шинова, позната и като доктор София Стаменова от най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот", застана пред камерите в "На кафе", където разказа за предстоящото ѝ в сериала и дългоочакваното турне.

"Предстои ми да изиграя нещо много трудно, за което малко се притеснявам, но именно в това е чара на "Откраднат живот" – ние сме като един хор, в който от време на време излизат различни солисти и когато ти си наред, се стараеш да дадеш най-доброто от себе си, защото всички камери са обърнати към теб”, сподели Ернестина Шинова в "На кафе".

"Не е случайно участието ми в “Откраднат живот“, не и случайна наградата на Евтим Милошев на Лекарския съюз. Доказателство за това, че вървим в правилната посока е и наградата, която нашите главни сценаристи Христина и Емо връчиха на Донорския съюз. Толкова съм щастлива, че съм част от всичко това. А сега съм още по-развълнувана, защото ни предстои и турне”, с усмивка добави Ернестина Шинова.

За първи път в своята история през ноември "Откраднат живот" ще се отправи на турне, което включва три от големите български градове.

"Невиждано и нечувано "Откраднат живот" тръгва турне из страната, по време на което на голям екран ще бъдат излъчени нови епизоди на сериала”, каза тя по повод предстоящите събития.

За първи път в своята история през ноември "Откраднат живот" ще се отправи на турне, което включва три от големите български градове. Хитовата продукция на NOVA и Дрийм Тийм ще посети Пловдив (14 ноември), Стара Загора (21 ноември) и Бургас (28 ноември), когато на голям екран ще бъдат излъчени нови епизоди на сериала. На финала на вечерта зрителите ще се срещнат с някои от любимите си актьори и представители на екипа, които ще разкрият любопитни факти за създаването на продукцията. Събитието ще се проведе в киносалоните на Cinema City от 19.30 ч., а всеки желаещ да бъде част от специалната прожекция, ще може да закупи своя билет на касите или онлайн.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.